Bygg/Anläggning/Infrastruktur

Undertaksmontörer

Heltid
Ansökningen är stängd

Både Växjö och Inlook Sverige växer så det knakar!  Vi behöver nu fler duktiga undertaksmontörer till vårt befintliga gäng på plats i Växjö. Vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter för rätt personer.

Vi söker dig som är

  • Serviceinriktad lagspelare. På Inlook jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i våra dagliga uppgifter.
  • Självgående, det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Inlook till ett vinnande team. Varje spelare är viktig
  • Förändringsbenägen och ser möjligheter istället för svårigheter. Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre på det vi gör och vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Engagerad då det är viktigt för oss att hålla det vi har lovat genom ärlighet och lojalitet

Arbetet som undertaksmontör innebär att du får arbeta på många olika typer av byggplatser och i olika faser av byggprojekt.

Resor till olika byggarbetsplatser i regionen förekommer och B-körkort är ett krav, likaså att du behärskar svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet från montage av något slag är det meriterande.

Vi tar emot ansökningar och anställer när vi hittar rätt personer, så vänta inte med att skicka in ansökan om du är intresserad av att jobba med oss!

Om arbetsgivaren
Inlook Sverige är ett företag inom interiört byggande och specialmontage.

2019 utvidgade Inlook Group Oy, Finlands ledande företag inom akustiklösning, sin verksamhet i Sverige genom att förvärva fyra bolag, Montagegruppen, TJ Akustiktak, Undertakman och Smålands Undertak. Är du intresserad av att läsa mer kring förvärvet kan du klicka här eller läsa mer kring Inlooks historia här

Inlook Sverige har huvudkontor i Malmö men är fortsatt verksamma inom sina geografiska områden, med sina kunder och samarbetspartners. Ett av målen med fusionen är att finna synergieffekter mellan filialerna som kan göra oss till en ännu bättre partner till våra kunder, en mer flexibel samarbetspartner och attraktiv arbetsplats för våra medarbetare.

Kärnan inom Inlook Sverige är en stark lokal förankring med stor kompetenskunskap, och med våra fyra filialer i Sverige kan vi verka där vi behövs. Vi ser varje filial som en familjär leverantör med stora möjligheter: detta på grund av de muskler och kunskap vi kan föra genom filialerna, och från moderbolaget Inlook Group Oy. Detta hoppas vi skall resultera i att det som kund känns enkel för dig att arbeta tillsammans med oss, att vi kan skräddarsy en lösning just för dig.


[addtoany]