Kundsupport/Service

Servicechef

Heltid
Ansökningen är stängd

Fogmaker International AB är ett expansivt bolag med starkt varumärke och ambitiösa tillväxtplaner. Vi är globalt etablerade och marknadsledande i Europa. Med hjälp av vår breda expertis och vårt kundnära tänk har vi utvecklat långsiktiga, förtroendefulla relationer med våra kunder runt om i världen. Fogmaker utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem för motorrum som med vattendimma under högt tryck både kyler och kväver branden. Inom segmentet buss är vi marknadsledande i Europa, Mellanöstern och Australien. Våra produkter säljs/levereras till OEM-kunder och återförsäljare runt om i världen.

Sedan starten 1995 har vi installerat nära 275 000 system i mer än 50 länder. Fogmakers system finns utöver bussar också i skogs-, jordbruks- och entreprenadmaskiner samt i flygplats- och gruvfordon.

KOMPETENS, ENGAGEMANG och INTEGRITET är de unika värdeord som präglar hela vår verksamhet och som styr hur vi jobbar och tar beslut. De ger oss en gemensam syn och skapar en vi-känsla. Vi satsar på vår personal och har mycket nöjda medarbetare. Med flera år av stark tillväxt bakom oss och en plan för fortsatt tillväxt behöver vi nya drivna, kunniga och ambitiösa medarbetare

Vem är Du?
Vi letar efter dig som är strukturerad, tydlig i ditt ledarskap och har ett högt tekniskt kunnande med en känsla för att planera och dirigera rationellt.

Vi förväntar oss att du kan skapa en god gemenskap i arbetsgruppen samt en stark tillhörighet till Fogmaker hos dina medarbetare, trots att de oftast arbetar på distans ute hos våra kunder. Hur du kommunicerar med dem kommer starkt att påverka hur framgångsrik du blir som chef.

Driv, gott humör i ett högt tempo och att arbeta med ständig utveckling av metoder är ett absolut måste. Det är viktigt att du har en bra känsla för god service och kan ta kunder på rätt sätt.

Vad blir Ditt uppdrag?
Som Servicechef på Fogmaker är ditt huvuduppdrag att arbetsleda och ha personalansvar för serviceorganisationen, som just nu består av sju servicetekniker. Tre av dessa utgår från Växjö och fyra från sina bostäder i södra Sverige. Du själv är placerad på kontoret i Växjö och planerar in service och installationer i dialog med både kunder och servicetekniker.

Du sätter upp mål för installation och service samt utvecklar och följer upp organisationen och arbetssätten så att målen nås. Du säkerställer att arbetet håller hög kvalitet, dvs att servicegraden gentemot kund är hög och att allt arbete utförs på ett effektivt sätt. Du kommer att mätas på både kund- och medarbetarnöjdhet.
Tjänsten rymmer även andra operativa arbetsuppgifter inom Fogmaker Norden.

Låter det intressant?
Är du en person som lockas till en roll där du kan använda din kompetens för att strategiskt och operativt arbeta med vår egenutvecklade produkt och stärka Fogmakers varumärke?

Då är vi förmodligen den rätta arbetsgivaren för Dig!

Vill du veta mer – hör gärna av dig till mig, Marie Marvig. Jag är chef för Fogmaker Norden, och den som du rapporterar till.
Du når mig lättast på mobilen på 076-128 44 80.

Frågor kan även besvaras av vår HR-chef Birgitta Mattsson på mobil 073-051 61 20.

Vi tillämpar löpande urval – så visa ditt intresse redan idag!

OBS! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp för utannonserad tjänst!


[addtoany]