Marknad/Produkt

Inköpare

Heltid
Ansökningen är stängd

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer placera /följa och analysera våra dagliga inköp från Asien, du skall vidare följa hur våra lagernivåer ser ut mot uppsatta mål. Du kommer ha daglig kontakt med fabriker och kollegor i Kina och övriga Asien.  Du kommer ha möjlighet att vara med i effektiviseringsarbete genom att utveckla redan satta processer samt sätta nya arbetsverktyg. Dina arbetsverktyg är främst Excel, mailkommunikation och vårt affärssystem.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

  • Forecastanalys för strategisk orderplacering
  • Följa lagernivåer mot uppsatta KPIer
  • Prisförhandling och benchmarking mot leverantör
  • Rutinmässig rapportering gällande inköp
  • Leveransbevakning
  • Utvärdering av Leverantörer
  • Analys av Slowmovers

VEM ÄR DU?

Dina personliga egenskaper är av stor betydelse och vi ser gärna att du är strukturerad och lösningsinriktad med ett analytiskt synsätt. Den kanske viktigaste egenskapen är att du ”får saker gjort” och vågar ta beslut. Hos oss på Venture Design präglas vardagen av högt tempo och ett öppet klimat. Du kommer bli en del av vårt svenska team på 30 medarbetare där samarbete och kommunikation är högt värderade egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös och engagerad i din yrkesroll. Du ska ha förmåga att självständigt styra ditt arbete. Du är en kommersiell förhandlare som drivs av att göra bra affärer. Då vi bygger många av våra system i Excel är mycket goda kunskaper i programmet ett måste. Goda kunskaper i engelska både tal och skrift krävs.
Du har troligtvis jobbat med likande uppgifter innan, alternativt en utbildning inom inköp.

ARBETSTID

Heltid med start omgående eller överenskommelse. Du kommer vara stationerad på vårt kontor i Växjö.

OM VERKSAMHETEN

Venture Design verkar som grossister av utomhus- och inomhusmöbler.  Företaget grundades i sin nuvarande form under 2014 och har 2022 en omsättning på 370 MSEK. Venture Designs huvudsakliga marknad är Skandinavien och resten av Europa.

KONTAKTPERSON/ANSÖKAN

Skicka personligt brev och CV senast 3:e mars

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta;

Ida Wikström, Inköpschef
ida@venturedesign.se
0738-30 83 85

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka!


[addtoany]