Tillverkning/Produktion

Montörer till attraktivt företag i Växjö

Heltid
Ansökningen är stängd

Till en attraktiv kund i centrala Växjö söker vi nu montörer. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning hos oss på OnePartnerGroup. För rätt personer finns det en stor chans till vidare anställning hos kunden.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter för denna tjänst är montering av vår uppdragsgivares produkter. Det är viktigt att du är effektiv i ditt tillvägagångsätt och arbetet kräver högt kvalitetstänk och noggrannhet med små felmarginaler.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som montör.
Som person är du lojal och uppskattar att jobba i grupp såväl som självständigt. Du är en samarbetsvillig och flexibel person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då företaget tillämpar obekväma arbetstider med 4 dagars arbetsveckor. Vi förväntar oss att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stina Norman på 0470-34 98 74.

Annonsen publiceras i samarbete med:


[addtoany]